spot_img
9.2 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
AcasăSpecialFost purtător de cuvânt al STS: Aştept cu maximă curiozitate să văd...

Fost purtător de cuvânt al STS: Aştept cu maximă curiozitate să văd unde anume ne vor implanta cipul ăla pe care astăzi doar conspiraţioniştii pretind că îl vom avea. Buletinul microcipat şi cu amprente deja e pe vine, certificatul verde va fi în curînd obligatoriu, formularul de localizare vine şi el tropa-trop şi bănuiesc că nu va trece mult pînă cînd ambele vor fi şi ele sub forma de plastice microcipate

-

Ca o boare, ca o floare, ca un fulg de nea sub soare a trecut informaţia privind introducerea, şi la noi în Românica, a formularului de localizare a pasagerului prin media noastră drăgălaşă. Din 10 decembrie, a anunţat Arafat, indiferent dacă este vorba despre cetăţeni români sau despre străini.Pe scurt, noua găselniţă a UE e un certificat digital, altul decît cel verde, în care cei care intră într-o ţară UE, indiferent cu ce mijloc de transport, trebuie să verse:- informaţii despre mijloacele de transport şi despre călătorie;- informaţii personale;- informaţii de contact;- informaţii privind adresa permanentă;- cazare anterioară;- adresă temporară;- tovarăşi de călătorie;- informaţii de contact în caz de urgenţă.Motivul? Omicron cică, scrie pe Facebook Daniela Tobă, fost purtător de cuvânt al STS.

- Reclama -

Să recapitulăm: au servit primul val de pandemie, au închis oamenii în case şi cartiere, le-au pus botniţe, i-au lăsat apoi un pic să protesteze, au mai servit un val, iar au mai lăsat un pic oamenii să-şi descarce furia, încă un val, încă un pic de furie şi tot aşa, să se obişnuiască oamenii cu ideea, apoi au băgat certificatul verde, iar acum vine minunatul formular de localizare. Ambele digitale, ambele cu cod QR bun de scanat. Buletinul microcipat şi cu amprente deja e pe vine, certificatul verde va fi în curînd obligatoriu, formularul de localizare vine şi el tropa-trop şi bănuiesc că nu va trece mult pînă cînd ambele vor fi şi ele sub forma de plastice microcipate. Aşa încît, io aştept cu maximă curiozitate să văd unde anume ne vor implanta cipul ăla pe care astăzi doar conspiraţioniştii pretind că îl vom avea.Şi stau şi mă întreb cum o fi supravieţuit atîtor molime şi pandemii omenirea, de-a lungul secolelor, fără coduri QR scanate şi fără microcipuri…, mai afirmă Tobă.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img