spot_img
20 C
București
duminică, iunie 4, 2023
AcasăDezvaluiriFost partener de afaceri al lui Gabriel Oprea: Oprea+Lavinia=Iubire Veche, Paltoane Moi.......

Fost partener de afaceri al lui Gabriel Oprea: Oprea+Lavinia=Iubire Veche, Paltoane Moi…. Pe la Neptun/ Cozmin Gușă este consultantul politic al vicepremierului

-

Jurnalistul Robert Turcescu a publicat marți seară pe facebook o postare despre o emisiune omagială la Realitatea Tv despre vicepremierul Gabriel Oprea la care participau Lavinia Șandru, Octavian Hoandră și unul din proprietarii postului, Cozmin Gușă.

- Reclama -

11911101_842343945861415_1261384473_nLa postarea lui Robert Turcescu a comentat un fost partener de afaceri al lui Gabriel Oprea, Julian Rosengren, cetăţean român şi suedez: Oprea+Lavinia=Iubire Veche, Paltoane Moi…. Pe la Neptun.

laviniaDe amintit că la un moment dat, Lavinia Șandru a fost vicepreședinte UNPR.

Interesant este că recent Gabriel Oprea a pozat într-un tabloid ca mare familist și a declarat că își iubește soția citând din Dante Aligheri. Același lucru l-a făcut și într-un interviu acordat lui Rareș Bogdan la Realitatea TV.

opreadragosteMai multe surse au relevat că în ultimele luni Gabriel Oprea a slăbit și și-a făcut retușuri fizice tocmai înainte de a deveni bunic.

cozmin-gusa.hoy5aub8vx

O altă informație obținută de FLUX 24 este că proprietarul de facto al Realitatea TV, Cozmin Gușă, este mai nou consilierul politic al lui Gabriel Oprea.

11914858_841527609276382_5892847966404307618_nÎn 2010, Julian Rosengren i-a trimis lui Gabriel Oprea un fax, în care îl acuză  că după Revoluţie a făcut bani pe spatele lui şi îi reaminteşte că, în vreme ce el avea probleme cu legea şi se afla în închisoare, actualul vicepremier i-a preluat ilegal firma şi bunurile. „Nu doresc să înşirui restul marilor vânzări, care mă duc cu gândul la afirmaţiile tale publice despre coloană vertebrală, moralitate sau integritate. E ceva penibil şi se înşiruie într-un lanţ care începe de la Mercedesul cumpărat de mine, trece prin amărâtul acela de televizor din vremea când te văitai că nu ai şi prin spaţiul de la parterul blocului «tău» din Calea 13 Septembrie pentru care s-au chinuit mulţi, trece printre maşinile mele ajunse la prietenii tăi şi ajunge unde? La primul miliard făcut din spaţiile de pe Str. Tina Petre nr. 5, care au fost pietre de consolidare ale «onoarei» de care vorbeşti”, îl acuza Rosengren pe Gabriel Oprea, într-un mesaj trimis prin fax. Julian Rosengren a făcut public conţinutul acestui document,

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img