spot_img
5 C
București
miercuri, martie 29, 2023
AcasăAnalizeFost ofițer de informații al Marinei americane: Zelensky va trebui să părăsească...

Fost ofițer de informații al Marinei americane: Zelensky va trebui să părăsească țara pentru a evita uciderea de către armata ucrainiană

-

Președintele Volodymyr Zelensky va trebui să părăsească țara pentru a evita uciderea de către armata ucrainiană, a declarat ofițerul de informații al Marinei americane în retragere, Scott Ritter, pe blogul său YouTube.

- Reclama -

„El (Zelensky-n.red) pierde. Dacă rămâne în Ucraina, va muri fie dintr-o lovitură directă a armatei ruse, fie de mâna unui ofițer al Forțelor Armate ale Ucrainei ca urmare a instabilității politice din țară”, a prezis expertul.

Potrivit lui Ritter, acum liderul ucrainean are șansa să plece cu familia și să ducă o viață liniștită în străinătate, cu condiția să demonstreze în instanță că nu a comis crime de război.

Cu o zi înainte, fostul consilier al lui Leonid Kucima, Oleg Soskin , a numit situația din Ucraina explozivă din cauza uzurpării puterii de către președinte și a prăbușirii economice. După cum a menționat specialistul, Kievul a dat deja faliment și a pierdut 60 la sută din complexul economic.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img