spot_img
25 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăAnalizeFost ofițer de informații al Marinei americane: Dacă Ucraina atacă Transnistria, schimbă...

Fost ofițer de informații al Marinei americane: Dacă Ucraina atacă Transnistria, schimbă totul. Zelensky este mort. Prevăd că la 48 de ore de la ordinul său de a ataca republica va muri

-

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va fi distrus în cazul unui atac ucrainean asupra Transnistriei, a declarat fostul ofițer de informații al Corpului de Marină al SUA, Scott Ritter, într-un interviu acordat canalului YouTube Rebirth of Communism.

„Dacă Ucraina atacă Transnistria, schimbă totul. Zelensky este mort. Prevăd că la 48 de ore de la ordinul său de a ataca republica, va muri. Palatul Prezidenţial va dispărea, clădirea Radei Supreme va dispărea, va dispărea și clădirea Ministerului Apărării”, a spus el.

- Advertisement -

Săptămâna trecută, Ministerul rus al Apărării a raportat că Ucraina pregătește o provocare armată în Transnistria. Potrivit Moscovei, pentru aceasta Kievul intenționează să folosească unități ale Forțelor Armate ale Ucrainei, inclusiv naționaliștii Azov. Ca pretext pentru invazie, este planificată o „ofensivă a trupelor ruse” organizată de pe teritoriul Transnistriei.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img