spot_img
24.1 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasămediuFost ministru al energiei, DECLARAŢII EXPLOZIVE

Fost ministru al energiei, DECLARAŢII EXPLOZIVE

-

Foarte multe direcţii din cadrul Comisie Europene nu au habar de ce se întâmplă în sectorul energetic din România sau înţeleg foarte puţin din ce se întâmplă, deşi România are foarte multe instituţii energetice de care nu a auzit nimeni, a declarat marţi fostul ministru al Energiei, Răzvan Nicolescu, la conferinţa ”In the News. Energy”, organizată de către agenţia de presă News.ro.

„Fac pariu că nu ştiţi că există Agenţia Nucleară”, a spus Nicolescu.

- Advertisement -

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) are în prezent circa 300 de angajaţi, dar din care lucrează şi ”duc greul” numai 30, care ar trebui multiplicaţi, restul sunt prieteni de pe la partid care au lipit afişe,  a declarat Nicolescu, la conferinţa ”In the News. Energy”, organizată de către agenţia de presă News.ro.

”Înainte erau 200 şi lucrau 30. Acum sunt 300 şi lucrează tot cei 30. Deci aş vrea-o pe doamna Mânecuţă (Maria Mânecuţă, director general în cadrul ANRE, n.r.), pe domnul Tobescu (Florin Tobescu, şef serviciu Direcţia Relaţii Internaţionale, n.r.), pe domnul Alicuş (Viorel Alicuş, director general în cadrul ANRE, n.r.), pe cei care duc greul acolo, aş vrea să-i multiplicăm. Şi să am 300 de Alicuş, Mânecuţă, nu tot felul de prieteni de pe la partid care nu şi-au găsit loc de muncă, care le-au lipit afişele şi hai acum să-i angajăm pe la ANRE”, a spus Nicolescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img