Fost deputat anunță proteste cu morți în România în ianuarie

0
112

Fostul deputat al Partidului Mişcarea Populară, Gelu Vişan, lansează, pe pagina sa de socializare, un scenariu îngrijotăror pentru România. El susţine că în perioada următoare, mai exact, în a doua jumătate a lunii ianuarie, în Piaţa Guvernului şi în faţa Parlamentului vor fi puternice violenţe, care se vor solda cu răniţi şi morţi.

Vişan declară că tot ce se va întâmpla face parte dintr-un plan bine pus la punct, de ceva vreme, acela de dezmembrare a României şi de creare a „vestitului Coridor, ţinta finală a celor care au imaginat Maidanul”. El susţine că a aflat de „Coridor” încă din 2014 şi că se va încerca formarea lui în Anul Centenarului. „Ceea ce părea imposibil s-a întâmplat: odată cu dezvăluirile lui Ghiţă şi plecarea lui Coldea, Sistemul SRI-DNA a început să-şi piardă din influenţă; tot atunci s-a pus în aplicare Maidanul”.

De ce un Maidan în România, însă? Explicaţia se află în esenţa României, ea fiind un stat care „se încăpăţânează să fie o ţară ortodoxă”, care apără tradiţiile milenare, dar şi pentru că poporul îşi doreşte să trăiască într-un Stat Naţional Unitar, aşa cum e prevăzut în Constituţie. „Ba, mai mult, se încăpăţânează să-şi dorească să iasă din starea de Piaţă de Consum, cum este România acum”.

In marile orase din Romania au aparut afise-manifest in care romanii sunt indemnati sa vina la Bucuresti pentru a participa la un mare miting de protest ce va avea loc in Piata Universitatii.

Manifestele au fost publicate si raspandite de catre membri ai comunitatii „Coruptia ucide”.