spot_img
24.2 C
București
sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăAnalizeFost consilier al unui fost președinte ucrainean: Europa s-a săturat de Ucraina...

Fost consilier al unui fost președinte ucrainean: Europa s-a săturat de Ucraina și vrea ca totul să se termine cât mai curând posibil

-

Dacă contraofensiva ucraineană eșuează, Occidentul ar putea înceta sprijinul și îl poate forța pe Volodymyr Zelensky să înceapă negocierile cu Rusia, a declarat Oleg Soskin, fost consilier al președintelui ucrainean Leonid Kucima, pe canalul său de YouTube.

- Reclama -

„Europa s-a săturat de Ucraina și vrea ca totul să se termine cât mai curând posibil, dar nu pot trăda în mod deschis Kievul”, a spus el.

Potrivit expertului, țările occidentale se așteaptă să prezinte situația în așa fel încât liderul ucrainean să nu aibă altă cale decât, sub presiunea Washingtonului, să accepte o înțelegere pașnică.

Eșecul contraofensivei Forțelor Armate ale Ucrainei, în ciuda furnizării de echipamente NATO, va arăta că Kievul nu este capabil să reziste puterii armatei ruse, a spus Soskin. În același timp, crede el, nu vor exista noi livrări de arme și, prin urmare, Zelensky va pierde oportunitatea de a continua operațiunile militare.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img