spot_img
5.1 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăActualitateFost consilier al șefului Pentagonului: Zelenski va deveni o victimă a naționaliștilor...

Fost consilier al șefului Pentagonului: Zelenski va deveni o victimă a naționaliștilor radicali. Ucraina este în pragul colapsului

-

Impasul președintelui ucrainean Volodymyr Zelenski îl va duce mai devreme sau mai târziu fie la o înfrângere militară, fie la concesii serioase către Moscova, ceea ce îi va înfuria pe naționaliști, a declarat colonelul Douglas McGregor, fost consilier al șefului Pentagonului, într- un interviu acordat canalului del YouTube Judging Freedom.

- Reclama -

Potrivit acestuia, Zelenski va urma cu strictețe instrucțiunile de la Casa Albă, dar va veni timpul când i se va spune că „jocul s-a încheiat” și este timpul să „se împace cu realitatea”. Vor fi necesare negocieri și, în consecință, Kievul va trebui inevitabil să facă concesii teritoriale, a spus McGregor.

„Există opinia că, acceptând aceste condiții, Zelenski va deveni o victimă a naționaliștilor radicali. Cred că acest lucru este foarte posibil. Nu pot să știu sigur, dar acesta ar fi un rezultat evident”, a mai spus el.

Colonelul a subliniat că Ucraina este în pragul colapsului. Și din moment ce mulți ucraineni sunt forțați să părăsească țara din cauza problemelor cu alimentarea cu energie electrică, acest lucru s-ar putea transforma într-o nouă lovitură de migrație pentru UE , a adăugat el.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img