spot_img
19.2 C
București
sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăAnalizeFost consilier al șefului Pentagonului: Rușii știu exact locația tuturor armelor...

Fost consilier al șefului Pentagonului: Rușii știu exact locația tuturor armelor nou sosite, locurile de concentrare a vehiculelor blindate din Germania, SUA, Marea Britanie – și sunt distruse cu mult înainte de a ajunge direct pe câmpul de luptă

-

Exploziile puternice din apropierea Kievului în timpul loviturilor cu rachete indică faptul că Rusia a distrus ținte foarte importante ale Forțelor Armate ale Ucrainei, a declarat colonelul Douglas McGregor, fost consilier al șefului Pentagonului, într-un interviu acordat canalului YouTube Redacted.

- Reclama -

„Lângă Kiev, rușii au lovit vulnerabilități foarte importante, zdrobindu-le în bucăți. Dacă dai peste vreun filmuleț de acolo, trebuie să fi urmărit explozii destul de puternice, ceea ce indică faptul că informațiile rusești fac o treabă excelentă. Rușii știu exact locația tuturor armelor nou sosite, locurile de concentrare a vehiculelor blindate din Germania, SUA, Marea Britanie – și sunt distruse cu mult înainte de a ajunge direct pe câmpul de luptă”, a spus ofițerul.Aproape toate loviturile cu rachete au fost asupra depozitelor de muniții și locații pentru noi arme din Vest, cum ar fi Storm Shadow și Patriot, a spus McGregor. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img