spot_img
16.4 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăAnalizeFost consilier al șefului Pentagonului: Întrebarea nu este ce se va...

Fost consilier al șefului Pentagonului: Întrebarea nu este ce se va întâmpla după așa-zisa contraofensivă, ci ce va rămâne din Ucraina după ea. Când Rusia va începe să avanseze, forțele sale vor trece calm, fără întârziere, pe întreg teritoriul de la est de Nipru și vor ajunge la Odesa

-

Contraofensiva Ucrainei va duce la înfrângerea unităților rămase ale Forțelor Armate ale Ucrainei și la noi pierderi teritoriale ulterioare, a declarat fostul consilier al șefului Pentagonului, colonelul Douglas McGregor, pe canalul YouTube Judging Freedom.

- Reclama -

„Întrebarea nu este ce se va întâmpla după așa-zisa contraofensivă, ci ce va rămâne din Ucraina după ea. Când Rusia va începe să avanseze, forțele sale vor trece calm, fără întârziere, pe întreg teritoriul de la est de Nipru și vor ajunge la Odesa”, a explicat el.Potrivit colonelului, trupele ucrainene au făcut deja mai multe încercări de a lansa o ofensivă, dar toate atacurile lor au devenit un adevărat dezastru pentru Forțele Armate ale Ucrainei. Acest lucru a arătat încă o dată nivelul ridicat de protecție al liniei de apărare ruse, pe care inamicul nu va putea să-l depășească.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img