spot_img
31 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăActualitateFost consilier al secretarului apărării în administrația Trump: Mass-media pregătește acum publicul american,...

Fost consilier al secretarului apărării în administrația Trump: Mass-media pregătește acum publicul american, britanic și alte publicuri occidentale pentru colapsul militar al Ucrainei. Războiul dintre Kiev și Moscova este pierdut. Forțele ucrainene sunt sângerate până la sânge

-

Războiul dintre Kiev și Moscova este pierdut. Forțele ucrainene sunt sângerate până la sânge. Înlocuitorii antrenați nu există în număr suficient de mare pentru a influența bătălia, iar situația devine din oră în oră mai disperată. Niciun ajutor sau asistență militară din partea SUA și a aliaților, cu excepția unei intervenții militare directe a forțelor terestre ale SUA și NATO, nu poate schimba această realitate dură, afirmă Douglas Macgregor, colonel (în retragere), senior fellow la The American Conservative, fost consilier al secretarului apărării în administrația Trump, într-un articol în The American Conservative.

- Reclama -

Problema de astăzi nu este cedarea teritoriului și a populației către Moscova în estul Ucrainei, pe care Moscova le controlează deja. Viitorul regiunilor Herson și Zaporojie, împreună cu Donbasul, este decis. De asemenea, este posibil ca Moscova să securizeze Harkov și Odesa, două orașe care sunt istoric rusești și rusofone, precum și teritoriul care le este adiacent. Aceste operațiuni vor prelungi conflictul până la vară. Problema acum este cum să se oprească luptele. Dacă luptele se vor opri la începutul toamnei va depinde de doi factori cheie. Primul implică conducerea de la Kiev. Va consimți Guvernul Zelenski la programul Biden de conflict perpetuu cu Rusia?Dacă administrația Biden își va urma calea, Kievul va continua să funcționeze ca o bază pentru acumularea de noi forțe gata să amenințe Moscova. În practică, acest lucru înseamnă că Kievul trebuie să comită o sinucidere națională, expunând centrul Ucrainei la vest de râul Nipru la lovituri masive și devastatoare ale forțelor rusești de rachete și rachete cu rază lungă de acțiune, spune Macgregor.

- Advertisement -

După ce a mințit prolific timp de luni de zile publicul american cu privire la originile și desfășurarea războiului din Ucraina, mass-media pregătește acum publicul american, britanic și alte publicuri occidentale pentru colapsul militar al Ucrainei. Acesta este așteptat de mult timp.Mass-media occidentală a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a da apărării ucrainene aparența unei forțe mult mai mari decât cea pe care o posedă în realitate. Observatorii atenți au sesizat că aceleași clipuri video cu tancuri rusești atacate au fost difuzate în mod repetat. Contraatacurile locale au fost raportate ca și cum ar fi fost manevre operaționale, mai afirmă el.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img