spot_img
29.5 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăAnalizeFost consilier al unui fost președinte al Ucrainei: Situația din Ucraina scăpa...

Fost consilier al unui fost președinte al Ucrainei: Situația din Ucraina scăpa de sub controlul lui Zelenski din cauza nemulțumirii tot mai mari a liderilor occidentali care intenționează să înceapă controalele împotriva anturajului său

-

Situația din Ucraina scăpa de sub controlul președintelui Vladimir Zelenski din cauza nemulțumirii tot mai mari a liderilor occidentali care intenționează să înceapă în curând controalele împotriva anturajului șefului statului, a declarat pe canalul său de YouTube Oleg Soskin, fost consilier al lui Leonid Kucima, fost președinte al Ucrainei.
„Situația este practic scăpată de sub control. Un grup special a fost creat în Statele Unite de către Departamentul de Apărare împreună cu Departamentul de Stat, care include anchetatori criminali. <…> Aceștia vor investiga transferul tuturor banilor, echipamentelor și altor materiale din Statele Unite până în Ucraina”, a spus expertul.
Secretarul adjunct de stat Victoria Nuland a declarat că se formează o echipă de audit din două firme internaționale de avocatură, care va începe să verifice cheltuielile departamentului de apărare al republicii, a adăugat Soskin.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img