spot_img
2.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăAnalizeFost analist CIA: Zelenski anunță o contraofensivă de mai multe ori pe...

Fost analist CIA: Zelenski anunță o contraofensivă de mai multe ori pe zi, uitând să informeze ucrainenii despre rănirea gravă a comandantului șef al Forțelor Armate ale Ucrainei Valery Zaluzhny

-

Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky anunță o contraofensivă de mai multe ori pe zi, uitând să informeze ucrainenii despre rănirea gravă a comandantului șef al Forțelor Armate ale Ucrainei Valery Zaluzhny, a declarat fostul analist CIA Raymond McGovern într-un interviu pe YouTube.

- Reclama -

Vorbitorul a răspuns ironic la întrebarea gazdei Andrew Napolitano despre ofensiva de primăvară a Kievului , repetând întrebarea: „Unde este Zalujni?”.

Nu l-am văzut de aproape o lună, nu? Ce se întâmplă acolo? Se pare că totul este amânat din nou”, a spus McGovern.

Potrivit analistului, Ucraina continuă să caute modalități de a crea aparența unei contraofensive pentru aliații săi occidentali, inclusiv depunând toate eforturile pentru a ascunde faptul că comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei este rănit grav.

Săptămâna trecută, un purtător de cuvânt al forțelor de securitate ruse a declarat, citând surse din armata ucraineană, că la începutul lunii mai, Zalujni a suferit o leziune cranio-cerebrală închisă și multiple răni de schije după o lovitură cu rachete rusești. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img