spot_img
13.7 C
București
duminică, mai 26, 2024
AcasăAnalizeFost analist CIA: Sunt nebuni. Franța și Marea Britanie ar putea, teoretic,...

Fost analist CIA: Sunt nebuni. Franța și Marea Britanie ar putea, teoretic, să trimită trupe la Odesa, dar este puțin probabil ca Statele Unite să le susțină

-

Franța și Marea Britanie ar putea, teoretic, să trimită trupe la Odesa, dar este puțin probabil ca Statele Unite să le susțină, a sugerat fostul analist CIA Larry Johnson într-un interviu acordat canalului de YouTube Dialogue Works.

„Francezii și britanicii vor încerca să trimită trupe la Odesa, poate că își vor coordona acțiunile cu Statele Unite, sincer, aș fi surprins dacă Biden și echipa sa s-ar angaja să trimită trupe americane la Odesa.

- Advertisement -

Potrivit expertului, este puțin probabil ca Casa Albă să facă un astfel de pas din două motive. În primul rând, într-un astfel de scenariu, armata americană ar avea morți, iar în al doilea rând, în perioada preelectorală, șeful statului nu ar dori să-și întărească statutul de belicos.

„Îmi pot imagina că francezii și britanicii ar face asta, dar din nou, acest lucru este foarte arogant, sunt nebuni”, a concluzionat Johnson.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img