spot_img
35 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizeFost ambasador al Azerbaidjanului timp de 12 ani în România, arestat

Fost ambasador al Azerbaidjanului timp de 12 ani în România, arestat

-

Ambasadorul Azerbaidjanului la Belgrad, Eldar Hasanov, a fost arestat sub acuzația de deturnare de fonduri publice. Eldar Hasanov a fost anterior, timp de 12 ani, ambasador în România, transmite Radio Europa Liberă.

- Reclama -

Agenția de știri RIA citează serviciul de securitate care afirmă că ambasadorul se află sub investigații.

„Ambasadorului Azerbaidjanului în Serbia, Muntenegru și Bosnia Herțegovina, Eldar Hasanov, a fost arestat sub suspiciuni de deturnare a unei sume mari de bani și folosirea pe nedrept de fonduri publice. El a fost arestat pe timpul cercetărilor și o anchetă penală este în desfășurare”, se arată într-un comunicat.

Ambasadorul a fost arestat în Azerbaidjan în timpul unei investigații lansată împotriva mai multor oficiali de către Ministerul de Externe.

Ministrul de Interne al Serbiei, Nebojsa Stefanovic a fost în vizită la Baku chiar în această săptămână după protestele lansate de autoritățile azere privind vânzarea de arme către Armenia, armament ce ar fi fost folosit în conflictul de la granița celor două state.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...