spot_img
22.4 C
București
sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăAnalizeFost aliat al Maiei Sandu, interzis

Fost aliat al Maiei Sandu, interzis

-

Fostul Lider al Platformei DA, Andrei Năstase, a primit „interzicerea” de a participa la o emisiunea de la TV8 cu 10 minute înainte de emisie. „Ne-am fi auzit în această țară dacă am fi trăit într-o țară normală, cu libertăți, drepturi. Ne-am fi auzit de la postul de televiziune TV8, cu ceva timp în urmă, nu mai puțin de două săptămâni, am fost invitat la emisiunea domnului Galben. Fiind om responsabil am ajuns cu 10 minute, se pare că sunt interzis”, a spus acesta conform Unimedia.

„Să nu se mai întâmple ca televiziunea în Republica Moldova să rămână la îndemâna unor oameni, cu sau mai puțină demnitate. Am încercat cât am putut și eu știu și jurnaliștii de la TV8 și oamenii din politicul moldovenesc, și eu știu și oponenții mei. Am încercat să aduc libertate la acest pot de televiziune.Se pare că sunt interzis. Deciziile le iau alții, nu le pot lua nici eu, nici susținerile dumneavostră. Constat că atunci când am dorit să vin la un post de televiziune să le spun oamenilor ceea ce consider eu necesar și cu privire la lucrurile care se întâmplă în țară, cu privire la lucrurile care se produc în orașul Chișinău, acolo unde ne ducem viața noi cu bune și cu rele, când am vrut să spun oamenilor un lucru care mă macină de ceva timp din momentul când s-a semnat contractul pe gaz, să le spun oamenilor că țara noastră nu le mai aparține, iată că sunt interzis”, a mai afirmat Năstase.

- Advertisment -

Must Read

Secretele din mobilul premierului olandez

0
Deputaţi olandezi au cerut o dezbatere parlamentară de urgenţă în urma unei relatări a presei conform căreia premierul Mark Rutte a şters mesaje de...