spot_img
9.5 C
București
duminică, septembrie 25, 2022
AcasăArmataFost adjunct al spionajului militar care a furat 180.000 de dolari din...

Fost adjunct al spionajului militar care a furat 180.000 de dolari din fondurile operative a primit doar un an și 5 luni de închisoare cu suspendare

-

Curtea Militară de Apel București a decis condamnarea generalului Iulian Gherghe, fost adjunct al DGIA, la 1 an și 5 luni de închisoare cu suspendare, pentru patru capete de acuzare, printre care și delapidare. Decizia poate fi contestată cu apel.

- Reclama -

De asemenea, generalul va trebui să muncească în folosul comunității timp de 70 de zile la Primăria Cornetu și/ sau la Școala nr. 1 din Cornetu.

Cunoscut în lumea serviciilor secrete, Gherghe a ocupat până în urmă cu doi ani funcția de director adjunct al Direcției Generale de Informații a Apărării. Din această postură, el este acuzat că ar fi sustras din fondurile de criză de război ale instituției peste 179.400 de dolari, scop în care ar fi falsificat și folosit mai multe înscrisuri, spune G4Media.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...