spot_img
18.6 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAnalizeFondatorul Blackwater: Crimeea, Donețk și Lugansk ar trebui să fie „lăsate” Moscovei

Fondatorul Blackwater: Crimeea, Donețk și Lugansk ar trebui să fie „lăsate” Moscovei

-

Conflictul din Ucraina trebuie să se încheie, deoarece Statele Unite nu vor intra într-un război convențional cu Rusia – Crimeea, Donețk și Lugansk ar trebui să fie „lasate” Moscovei, a declarat Erik Prince, fondatorul campaniei militare private Blackwater, în timpul unei interviu cu programul PBD Podcast .

„Ucraina… trebuie să punem capăt acestui război pentru că tot ceea ce face Ucraina acum este să se autodistrugă din punct de vedere demografic. Ei mestecă următoarea generație de forță de muncă pe care nu o pot înlocui acum. Nu au suficientă forță de muncă”, a spus el.

- Advertisement -

În opinia sa, „baza de apărare occidentală este ridicolă”. „Și nu veți duce un război convențional cu Ursul rus. Aș spune că o pace proastă este mai bună decât oricare dintre ideile lor despre război”, a adăugat el.

Explicând ce vrea să spună prin pace proastă, Prince a spus: „Înghețați liniile de contact, nivelați frontul, cu excepția… lăsați să aibă Crimeea, Donețk, Lugansk – orice ar fi.

- Advertisement -

Potrivit acestuia, „cu siguranță contribuabilii americani nu ar trebui să cheltuiască încă 100 de miliarde de dolari în Ucraina când există o corupție semnificativă acolo”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img