spot_img
7.4 C
București
vineri, decembrie 9, 2022
AcasăDezvaluiriFondatorul site-urilor de partajare de fișiere Megaupload și Mega: Fostul premier al Marii Britanii,...

Fondatorul site-urilor de partajare de fișiere Megaupload și Mega: Fostul premier al Marii Britanii, Liz Truss, i-ar fi trimis un mesaj Secretarului de stat al SUA, Anthony Blinken, cu textul ”s-a făcut” la un minut după avaria de la gazoductele Nord Stream

-

Fostul premier al Marii Britanii, Liz Truss, i-ar fi trimis un mesaj Secretarului de stat al SUA, Anthony Blinken, cu textul ”s-a făcut” imediat după avaria de la gazoductele Nord Stream, indică relatări din presa internațională.

- Reclama -

Informația privind mesajul lui Truss către Blinken legat de incidentul de la gazoductele Nord Stream 1 și 2 au apărut în mass-media electronice occidentale cu o zi înainte. Există declarația făcută, în acest sens, de fondatorul site-urilor de partajare de fișiere Megaupload și Mega, Kim Dotkom. Potrivit spuselor sale, fostul șef al guvernului britanic i-ar fi trimis mesajul Secretarului de stat al SUA la un minut după explozia de la gazoducte și înainte ca altcineva să afle.

La sfârșitul lunii septembrie, pe gazoductele Nord Stream 1 și Nord Stream 2 a fost înregistrată o scădere a presiunii și o scurgere de gaze. Ulterior, reprezentantul Centrului de seismologie al Suediei, Bjorn Lund, a anunțat că, în perimetrul conductelor de transport al gazelor naturale au fost înregistrate două puternice explozii subacvatice în momentul accidentului.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img