spot_img
12.5 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăDezvaluiriFlorin Cîțu (PNL): Ar fi culmea să ne trezim cu tehnocratul Cioloş...

Florin Cîțu (PNL): Ar fi culmea să ne trezim cu tehnocratul Cioloş în guvernul PSD

-

Liberalul Florin Cîțu a precizat pentru B1 TV că nu se dezice de tot ce au susţinut liberalii în sprijinul lui Dacian Cioloş până acum, tocmai de aceea a folosit în postarea sa termenul de „dezamăgire”. A avut cu adevărat încredere în Cioloş, dar acum este dezamăgit.

Cîţu a mai spus că l-a deranjat cel mai mult faptul că nu Liviu Dragnea l-a sunat pe Dacian Cioloş, ci invers.

- Advertisement -

Reacţia liberalului vine în contextul în care Liviu Dragnea i-a cerut lui Dacian Cioloş să amâne reducerea TVA de la 20% la 19% de la 1 ianuarie 2017, să amâne eliminarea taxei pe stâlp, dar şi supraacciza pentru carburanţi. Premierul ar fi acceptat.

„Nu mă aşteptam. Informaţia este nouă. Dezamăgirea este că domnul Cioloş l-a chemat pe Dragnea, nu invers. Codul Fiscal a fost propunerea PSD, a fost votat în Parlament, nu e vorba despre programul de guvernare. Sunt două lucruri diferite. Una e Codul, ce trebuia lăsat să meargă mai departe, şi alta e programul de guvernare. Propuenrea era să scadă TVA şi restul, dar acum rămân, deci e vorba implicit de o creştere de taxe. Noi toţi am muncit pentru guvernare şi pentru premierul Cioloş şi am spus ce simt azi: dezamăgire”, a susţinut liberalul.

- Advertisement -

Florin Cîţu a mai precizat că rămâne în PNL pentru că tocmai ce a intrat în politică şi consideră că mai are multe de demonstrat.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Florin Cîțu era vehiculat a fi ministrul finanțelor în cazul în care PNL ar fi ieșit învingător în cadrul alegerilor din 11 decembrie. Acesta a fost ales al doilea membru în Senat din partea Partidului Liberal în urma voturilor. Florin Cîțu a scris în urmă cu câteva minute pe pagina sa un mesaj, criticând faptul că Cioloș a acceptat cererea lui Dragnea de a amâna aplicarea măsurilor în Codul Fiscal:

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img