Florian Coldea, prins în unitatea secretă a SRI

0
168

Generalul (r) Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, a fost cu un autoturism Mazda CX cu numarul de inmatriculare B 45 NRM in sediul T14 acum circa 3 saptamani, scrie Lumea Justiției.

Florian Coldea, contrar informatiilor oficiale potrivit carora a fost trecut in rezerva dupa scandalul izbucnit de dezvaluirile facute de fostul deputat Sebastian Ghita – care a sustinut ca i-a platit lui Florian Coldea plecarile in insulele Seychelles – desfasoara in continuare operatiuni cu conducerea SRI si intra in unitatile de protocol ale Serviciului ca la el acasa, mai afirmă sursa citată.

Vizita lui Florian Coldea la T14 nu este singulara, acesta fiind vazut de mai multe ori in unitatea de protocol a SRI. Ar fi fost suprins chiar in timp ce facea ture de bazin la piscina unitatii secrete a Serviciului Roman de Informatii.

Vizita lui Florian Coldea la T14, din strada Ivan Sergheevici Turgheniev, nr. 14, este cu atat mai scandaloasa cu cat unitatea de protocol a SRI este destinata intalnirilor foarte importante, la varf, unde nu are nimeni acces decat cu acordul directorilor sau adjunctilor. Caci, potrivit procedurii, pentru a intra in sediul unitatii militare T14 este necesara o aprobare care se face de catre directorul SRI, Eduard Hellvig, sau de catre directorul adjunct al SRI pe logistica, care este George Viorel Voinescu, fiind informat si prim-adjunctul SRI, respectiv Razvan Ionescu, mai scrie sursa citată.