spot_img
23.7 C
București
vineri, aprilie 12, 2024
AcasăDezvaluiriFlorian Coldea, prins în unitatea secretă a SRI

Florian Coldea, prins în unitatea secretă a SRI

-

Generalul (r) Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, a fost cu un autoturism Mazda CX cu numarul de inmatriculare B 45 NRM in sediul T14 acum circa 3 saptamani, scrie Lumea Justiției.

Florian Coldea, contrar informatiilor oficiale potrivit carora a fost trecut in rezerva dupa scandalul izbucnit de dezvaluirile facute de fostul deputat Sebastian Ghita – care a sustinut ca i-a platit lui Florian Coldea plecarile in insulele Seychelles – desfasoara in continuare operatiuni cu conducerea SRI si intra in unitatile de protocol ale Serviciului ca la el acasa, mai afirmă sursa citată.

- Advertisement -

Vizita lui Florian Coldea la T14 nu este singulara, acesta fiind vazut de mai multe ori in unitatea de protocol a SRI. Ar fi fost suprins chiar in timp ce facea ture de bazin la piscina unitatii secrete a Serviciului Roman de Informatii.

- Advertisement -

Vizita lui Florian Coldea la T14, din strada Ivan Sergheevici Turgheniev, nr. 14, este cu atat mai scandaloasa cu cat unitatea de protocol a SRI este destinata intalnirilor foarte importante, la varf, unde nu are nimeni acces decat cu acordul directorilor sau adjunctilor. Caci, potrivit procedurii, pentru a intra in sediul unitatii militare T14 este necesara o aprobare care se face de catre directorul SRI, Eduard Hellvig, sau de catre directorul adjunct al SRI pe logistica, care este George Viorel Voinescu, fiind informat si prim-adjunctul SRI, respectiv Razvan Ionescu, mai scrie sursa citată.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img