spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăDezvaluiriFlorian Coldea a cerut reținerea procuroarei Mihaiela Iorga Moraru de către DNA:...

Florian Coldea a cerut reținerea procuroarei Mihaiela Iorga Moraru de către DNA: DNA Ploiești a chemat-o miercuri, dar a amânat audierea/ Procuroarea este citată ca MARTOR care ar fi bănuită că ar fi săvârșit infracțiuni/ Mihaiela Iorga Moraru: Mă aștept la orice, inclusiv la măsuri preventive

-

Pe 4 Iulie 2017, am scris ca F.Coldea s-ar fi exprimat intr-un context ca ambii procurori -Moraru și Tulus- ar trebui reținuți de DNA. Ca sa fie redusi la tacere. Ceea ce era adevărat. Era supărare mare la acea vreme despre ce știu și, mai ales, despre ce pot spune public cei doi procurori, Moraru și Tulus. Pentru moment, la acea vreme, povestea a fost lăsată baltă dar nu abandonată definitiv, a scris jurnalista Sorina Matei pe facebook.

Acum, după ce procurorul Moraru a câștigat in instanță împotriva doamnei Kovesi, DNA a lansat pe surse că dorește sa o retină pe procurorul Moraru sau măcar să o facă suspect folosind diferite denunturi. De ce? Pentru decredibilizare, asa cum a mai făcut. Interesant este că informatia a fost lansată de DNA si a apărut in seara de 28 Septembrie 2017, in urmatoarea zi de dupa câștigarea procesului la Curtea de Apel din 27 Septembrie 2017 impotriva doamnei Kovesi. Se știe ca doamna Kovesi si domnul Coldea sunt disperati in legătura cu procurorul Moraru, ca de mai bine de 2 luni ii cauta orice să o prindă cu ceva, iar acum pentru citare procurorului Moraru i-a fost sunat atât copilul cât și mama. Halucinant, a mai scris Matei.

- Advertisement -

UPDATE: Mihaiela Iorga Moraru a declarat la România TV că DNA Ploiești a amânat audierea. Procuroarea este cercetată ca MARTOR care ar fi săvârșit infracțiuni, conform propriilor declarații.

Ea a spus că se așteaptă la orice, inclusiv la măsuri preventive, adică și la reținere.

- Advertisement -

Mihaiela Iorga Moraru a cerut o audiență la ministrul Justiției.

După ce Ana Maria Pătru, fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente, a declarat că procurorii de la DNA Ploiești i-au sunat copilul ca să o citeze în calitate de suspect, fosta procuroare DNA Mihaiela Iorga Moraru susține că i s-a întâmplat același lucru.

Procurorul de caz de la DNA Ploiești a sunat-o pe fiica sa în timp ce se afla la școală, dar și pe mama fostei procuroare DNA.
 „Copilul are 16 ani, este elevă în clasa a Xa. Practic, s-a prezentat de la DNA Ploiești și i-a spus că vrea să vorbească cu mama, i-a spus că e la curs și i-au spus că e bine să o contacteze pe mama. Pe siteul DNA se află numărul meu de serviciu și numărul meu personal, pe care nu l-am schimbat de când sunt la DNA.


Am avut un apel pierdut și am sunat imediat înapoi, i-am spus că sunt în concediu medical și că îmi e imposibil, au spus că va reveni cu un telefon. M-am gândit că există posibilitatea să se vină cu un mandat de aducere, am luat legătura cu dna procuror și i-am spus că voi veni miercuri la DNA Ploiești. (…) Mama nu știu când a fost sunată, ea este la Târgu Ocna, am aflat de la cineva ca e într-o stare proastă, are probleme cardiace. Astăzi au sunat-o pe fiica mea. Vă dați seama că trauma există, nu este normal ca un copil să treacă prin așa ceva. O percep ca o acțiune de intimidare. L-am contactat pe procurorul de caz de ce trebuie să se procedeze astfel, a spus că a contactat copilul și pe mama, dar nu și că le-a spus că am fost citată”, a declarat Mihaela Iorga Moraru în emisiunea Sinteza Zilei.
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img