spot_img
22.2 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăAnalizeFiul unui fost senator și Ben din Insula Iubirii, arestați în dosarul...

Fiul unui fost senator și Ben din Insula Iubirii, arestați în dosarul clanului Ștoacă

-

Cristian Cosmin Mihai, fiul fostului senator de Brăila Cristian Dănuţ Mihai, a fost arestat preventiv, joi, alături de alte 18 persoane, în dosarul clanului „Ştoacă”, potrivit unei hotărâri a magistraţilor Tribunalului Bucureşti, au precizat, pentru AGERPRES, reprezentanţi ai DIICOT.

- Reclama -

Printre cele 19 persoane arestate se numără şi Pollak Bohus, cunoscut drept „Ben” de la reality show-ul „Insula iubirii”

În acelaşi dosar, alte nouă persoane au primit arest la domiciliu, iar patru au fost plasate în control judiciar, a mai precizat sursa citată.

Procurorii DIICOT au reţinut 33 de persoane în dosarul clanului „Ştoacă”, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care trafic de droguri şi persoane, proxenetism, înşelăciune, influenţarea declaraţiilor, cumpărare de influenţă şi dare de mită, precizează Biroul de presă al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Cristian Cosmin Mihai este acuzat de aderare la un grup infracţional organizat, proxenetism şi trafic de persoane, iar Pollak Bohus de trafic de droguri.

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis, joi, AGERPRES, pe parcursul mai multor ani, prin intervenţii succesive din partea organelor judiciare, s-a acţionat pentru destructurarea unei grupării ce acţiona, cu precădere pe linia traficului ilicit de droguri de mare risc, în municipiul Bucureşti, grupare de tip mafiot, bazată pe relaţii de familie, cunoscută în lumea interlopă sub denumirea de „Ştoacă”.

„Începând cu anul 2017, lideri de necontestat ai grupării ‘Ştoacă’ au devenit inculpaţii Voinea Marius – zis ‘Marius Ştoacă’, Şaim Petre – zis ‘Petrică Ştoacă’, Niculae Bogdan Gabriel – zis ‘Bogdan Ştoacă’ şi Cimpoeru Lucian Florin, aceştia preluând reţeaua infracţională dezvoltată de predecesorii lor, perfecţionând-o în funcţie de oportunităţile de a obţine venituri consistente care să asigure nivelul de trai al membrilor”, se arată în comunicat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img