spot_img
1.8 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăDezvaluiriFiul unui baron PSD, uns consilier de ministru: Tăticul vrea să îl...

Fiul unui baron PSD, uns consilier de ministru: Tăticul vrea să îl facă parlamentar

-

Fiul presedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, ajuns consilier al ministrului Comunicatiilor, Lucian Sova, anunță Vremea Nouă.

- Reclama -

Tudor Buzatu, Tudorel, asa cum îi spun prietenii, a ajuns în acest post important nu din cauza competentelor sale profesionale sau a vreunei specializãri în comunicatii, ci datoritã influentei pe care tatãl sãu o are în PSD. Si pentru cã ministrul Comunicatiilor este bãcãuan, deci se cunoaste foarte bine cu seful Consiliului Judetean de la Vaslui, mai spune presa locală.

Tudorel a plecat din fruntea Centrului de Afaceri, institutie în subordinea CJ Vaslui, adicã a lui Dumitru Buzatu, cu câteva sãptãmâni înainte ca procurorii DIICOT sã ancheteze modul în care o firmulitã din acest centru falsifica documente de identitate. Prin unele cercuri se spunea cã fiul presedintelui CJ Vaslui a fost trimis la Bucuresti, aproape fortat, însã nu se cunosteau detalii despre postul pe care îl va ocupa acolo. Sef peste tinerii social-democrati din judetul Vaslui (cine l-a pus pe aceastã functie, e lesne de înteles), Tudorel a prins imediat un post important în Guvern. Miticã Buzatu, unul dintre cei mai influenti oameni din PSD, a mers la bãcãuanul Lucian Sova, ajuns ministru al Comunicatiilor, si l-a rugat sã-l ia pe fiul sãu pe un post de consilier. Zis si fãcut. Asa se explicã de ce Sova a ajuns în judetul Vaslui, la finele lunii septembrie, pentru a lansa internet de mare vitezã într-un sat uitat de lume, Chitcani, tot la rugãmintile lui Buzatu senior. Ce urmeazã pentru Tudorel? Surse din interiorul PSD sustin cã liderul social-democrat de la Vaslui ar dori sã-l specializeze, în perioada în care va sta la Bucuresti, în domenii importante, ca diplomatia sau Colegiul National de Apãrare. Tudorel Buzatu are viitorul asigurat, mai spun sursele noastre, pentru cã Miticã doreste sã-l facã deputat, în 2020, mai susține VN.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img