spot_img
28 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăDezvaluiriFiul lui Ion Caramitru denunță TRISTA SCLAVIE CORPORATISTĂ de la mitingul din...

Fiul lui Ion Caramitru denunță TRISTA SCLAVIE CORPORATISTĂ de la mitingul din 10 august

-

Fiul actorului Ion Caramitru acuză pe facebook trista sclavie corporatistă care ar fi dus la lipsa a peste 1000 de angajați ai multinaționalelor de la protestul de la 10 august din Piața Victoriei.

- Reclama -

Andrei Caramitru este partener senior in McKinsey si Boston Consulting Group.

POSTAREA INTEGRALĂ A LUI ANDREI CARAMITRU

TRISTA SCLAVIE CORPORATISTA

Știu ca va șochez cu titlul asta . Suna a propaganda Ieftină anti-occidentala nu?
Nu are însă nici o legătura. Însă trebuie sa il scriu. Am discutat cu câțiva oameni in vârsta din diaspora pe 10 August in Piața Victoriei – care erau triști si șocați de cozile de mașini care plecau din Bucuresti spre mare si munte in timp ce ei se îndreptau spre demonstrație unde au fost gazați si bătuți .Am mai observat cu mare tristețe ca – din cei peste o mie de corporatisti pe care ii cunosc personal si cu care sunt conectat pe Facebook – aproape NIMENI nu a avut curajul măcar sa dea un comentariu , un like, sa ia o poziție in zilele astea nenorocite după masacrul din Piața Victoriei. Am văzut însă multe citate inspiraționale din cărți de 2 bani si poze din hoteluri pentru middle class de prin aiurea.

Știu ca totuși majoritatea sunt revoltați – ca mulți au fost chiar in Piața Victoriei. Însă sunt îngroziți sa se expună public si sa condamne ce s-a întâmplat. Le e atât de frica ca nici un like nu pot sa dea la postările altora, chiar cei care si-au luat gaze vinerea trecută.

Alții – mai comozi – prefera sa ignore totul , sa meargă in city break-uri si sa își cheltuiască banii pe prostii, ca sa uite viața fără sens pe care o au .

De ce le e frica? Nici ei nu știu. Se gândesc cumva confuz ca “firma” o sa-i certe. Sau au semnat angajamente (total ilegale) sa nu comenteze despre nimic in rețelele de socializare ca sa “nu expună firma”. Sau sunt atât de obedienti in structura lor mentală ca nu înțeleg cum unii oameni pot fi atât de liberi.

Mie sincer mi-ar fi mare rusine in locul lor. Oameni buni – gândiți-va la Godina si alti polițiști, actorii (angajați toți la stat), primarii, membrii PSD, judecătorii etc. care chiar au semnat public inițiativa fără penali (unde te expui serios – nu doar cu un comment pe FB). Ei teoretic aveau ceva de pierdut. Voi ce Dumnezeu aveți de pierdut ? Cât de fricoși puteți fi ? Cât de sclav la corporatie poți fi ca sa îți elimini vocea din dezbaterea cetății ?

Eu ca partener senior in McKinsey si Boston Consulting Group – orice ziceam angajam firma la nivel global. Si întotdeauna am zis ce credeam, si nu am respectat “regulile” lor de comunicare externa. Nu mi s-a întâmplat niciodată nimic !

Hai va rog – un pic curaj. Nu fiți doar niște birocrati fără suflet, viața si direcție. Sunteți parte din elita țării. Fără voi nu se poate !

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...