Fiul fostului președinte PSD al CJ Gorj numit șef al Corpului de Control din Ministerul de Finanțe condus de Cîțu. În spatele numirii s-ar afla liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu

0
132
Senatorul liberal Florin Citu sustin o conferinta de presa pe tema discriminarilor din sistemul de pensii, la sediul central al PNL din Bucuresti, joi 27 iulie 2017. Inquam Photos / Alexandra Pandrea

Robert Călinoiu, fiul fostului președinte PSD al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a fost numit șef al Corpului de Control din Ministerul de Finanțe. Numirea a fost acuzată de primarul din Târgu Jiu și lider local al PNL, Marcel Romanescu. Șeful PNL Gorj este Dan Vîlceanu, care a fost membru al Tineretului PSD.

”Nu voi putea duce niciodată un război de unul singur cu PSD, mă așteptam la un sprijin. Văd că sprijinul primit a fost promovarea fiului domnului Călinoiu” a declarat Marcel Romanescu conform Radio Infinit din Târgu Jiu.

Marcel Romanescu și-a anunțat colegii din PNL că strategia politică, pe care o va face în perioada următoare, va fi doar pentru Târgu-Jiu și propria-i persoană.

”Nu pregătesc vreo strategie pentru PNL la nivelul județului Gorj, pentru asta sunt Dan Vîlceanu, conducerea de la nivel județean. Nu voi putea fi permanent purtător de cuvânt, îmi duc crucea pentru ceea ce am fost ales: primar al municipiului Târgu-Jiu” a declarat edilul.