spot_img
27.8 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăUncategorizedFiul baronului roșu Buzatu numit secretar de stat la Secretariatului General al...

Fiul baronului roșu Buzatu numit secretar de stat la Secretariatului General al Guvernului

-

Tudor Buzatu a fost numit în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă.

Conform informațiilor, Tudor este fiul baronului PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu. Acesta a fost secretar de stat și în timpul Vioricăi Dănilă atunci în aparatul de lucru al Anei Birchall, deputat de Vaslui, vicepremier responsabil cu implementarea parteneriatelor strategice ale României.

„Am să răspund o singură dată, adică acum, la acest lucru şi pot să vă precizez că a primit recomandarea organizaţiei de tineret pe care o conduce şi a organizaţiei de la Vaslui a Partidului Social Democrat şi, din punctul acesta de vedere, fiind un post politic, nu cred că este vreo problemă. Îl recomandă ceea ce au considerat cei care i-au dat această susţinere. Îl recomandă pregătirea, activitatea în partid, implicarea, cunoaşterea limbilor străine”, spunea la aceea vremea Buzatu senior.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...