spot_img
3.3 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăActualitateFirmele lui Michael Schmidt au finanțat USR

Firmele lui Michael Schmidt au finanțat USR

-

Firme din MSH Holding, grupul deţinut de omul de afaceri Michael Schmidt, un apropiat al preşedintelui Iohannis, al cărui nume a fost vehiculat în scandalul achiziţiei de maşini BMW de către Poliţia Română, au finanţat atât USR, cât şi PNL în campania electorală din 2016.

- Reclama -

Conform datelor din Monitorul Oficial, USR a primit în octombrie şi noiembrie 2016, de la patru firme din MHS Holding, o donaţie de 21.000 de lei, două de câte 22.000 de lei şi una de 50.000 de lei, totalul fiind 115.000 de lei.

De altfel, ministrul de interne Lucian Bode a declarat joi seară, pe fondul disputei cu USR legată de achiziţiile de maşini pentru IGPR, despre care USR susţine că a favorizat firma omului de afaceri Michael Schmidt, apropiat al preşedintelui Klaus Iohanis, că Schmidt a finanţat USR cu  peste  100.000  de  lei  în  campania  electorală.

”Cât  de  de  ipocrit  să  fii  şi  să  foloseşti  banii  foarte  buni  în  campania  electorală  din  2016, tu,  Cătălin  Drulă,  de  la  USR?  De  la  aceste  companii  ale  acestui  om  despre  care  vorbiţi”, a spus Bode.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img