spot_img
30.3 C
București
sâmbătă, august 13, 2022
AcasăDezvaluiriFirma milionarului din Constanța arestat de FBI lucrează pentru PSD și în...

Firma milionarului din Constanța arestat de FBI lucrează pentru PSD și în Teleorman

-

Dănuț Cuclea, primarul PSD din Turnu Măgurele, unul din oamenii de casă ai lui Liviu Dragnea, speră să recâștige un nou mandat de primar cu ajutorul firmei Polaris care aparține familiei Martin din Constanța și ai cărei patroni, Dumitru Martin, este arestat în SUA, iar altul, deputatul PSD Eduard Martin, este  trimis în judecată alături de fostul primar al Constanței, Radu Mazăre.

- Reclama -

Firma Polaris se implică direct în Teleorman de partea PSD.

CITIȚI ȘI:Unchiul unui deputat PSD care are contracte cu SRI și SIE, arestat de FBI pentru mituirea unui ofițer US Air Force

Firma Polaris a primit un contract gras în județul Teleorman grație lui Liviu Dragnea.

teleormanpsdFraţii Dumitru şi Gheorghe Martin sunt cei care deţin compania împreună cu familiile lor. Dumitru a fost soţul Corinei Martin, şefa ANAT, iar Gheorghe prefect al judeţului Constanţa în timpul guvernului Adrian Năstase şi tatăl lui Eduard Marin, deputat PSD de Constanţa.  Eduard e finul lui Silviu Prigoană, alt rege al gunoaielor, şi el cu afaceri din America cu un alt fugar din România, Adrian Tarău.

Polaris a avut și are afaceri grase cu mai toţi politicienii de la Liviu Dragnea la Teleorman la Gheorghe Falcă de la Arad sau în Alba Iulia, un oraş controlat de PDL.

Cel mai mare contract e la Teleorman: aproape 40 de milioane de euro pentru salubrizarea judeţului Teleorman.

O licitație controversată s-a desfășurat și la Timiș, acolo unde Polaris a primit un contract de salubrizare pe 12 ani, în valoare de 24 de milioane euro.

Danut Cuclea stie cel mai bine ca are sanse mari sa piarda Primaria, de aceea nu se da inapoi de la nimic. Pana si angajatii firmei Polaris sunt obligati sa faca munca de partid. In momentul cand vin sa ridice gunoiul, saracii muncitori trebuie sa faca si propaganda. Nu de alta, dar sunt amenintati ca pot fi concediati. S-ar putea ca in fisa postului sa fie specificat si munca pentru partid, iar noi sa gresim. La angajare s-a depus un juramant fata de partid. Pana la alegeri adeziunile la PSD sunt mai importante ca ridicarea gunoiului, scrie explozivnews24.ro.

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/ Dosarul milionarului român arestat de FBI duce la SRI şi SIE / Consulatul României la New, o altă din cheile afacerii/ Dragnea, Falcă şi alţi politicieni au dat contracte grase familiei Martin

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...