Proprietarul grupului arab Mohammad Omar Bin Haider Holding (MOBH), un conglomerat cu sediul la Dubai, se pregătește să cumpere nu mai puțin de 10 hoteluri din sudul litoralului românesc, ajungând deja în România și având o discuție și cu guvernanți români, scrie Profit.ro.

Surse din piața hotelieră spun pentru Profit.ro că reprezentanții grupului s-au arătat interesați să cumpere, din start, 10 hoteluri în sudul litoralului românesc, printre care Agat, California, Coral, Cristal, Mera Onix, Diamant, Opal, Rubin și Topal. Prin aceste achiziții, Mohammad Omar Bin Haider s-ar poziționa din start drept unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri de pe litoralul românesc, alături de Mohammad Murad și compania THR Marea Neagră, controlată de SIF Transilvania. 

Divizia din domeniul hotelier, Bin Haider Hospitality, cuprinde proprietăți cu peste 2.200 de paturi, aflate în Orientul Mijlociu și Europa. Divizia administrează, printre altele, hotelurile Grand Excelsior Hotel Bur Dubai și Holiday Inn Bur Dubai, ambele de 4 stele. În 2015, Bin Haider Hospitality a semnat un acord cu Hilton Worldwide pentru adminstrarea Hilton Dubai World Central, un hotel de 5 stele aflat în faza de construcție.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?