spot_img
16.4 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriFirma care a sponsorizat-o pe Răvășitoarea cu bijuterii este pe pierderi mari

Firma care a sponsorizat-o pe Răvășitoarea cu bijuterii este pe pierderi mari

-

Ce se va întîmpla după ce le-a făcut Prima Doamnă reclamă? Scapă de datorii, revin pe profit? Sau se duc complet de rîpă?, a scris pe Facebook jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob care a oferit și date despre pierderile financiare ale firmei care ar fi sponsorizat-o pe Prima Doamnă Carmen Iohannis cu bijuterii.

- Reclama -

Pierderile companiei în 2022 au fost de 269823 lei.

„Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să-și completeze ținuta elegantă cu o selecție excepțională de bijuterii din Colecția Malvensky Grace Diamonds. Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă”, este cea mai recentă postare a companiei Malvensky. Mesajul este în limba engleză.

Sunt afișate și trei poze înfățișând-o pe Carmen Iohannis într-o costum roz, cu umerii dezgoliți. Într-una dintre poze, prima doamnă, soția președintelui Klaus Iohannis, ține mâna la piept arătând un inel ce se asortează colierului purtat la gât.

Prima dată, informația a fost publicată de G4Media, care scrie că firma de bijuterii îi aparține Simonei-Malvina Cservenschi, fostă prezentatoare de știri la TVR, care în 2012 și-a lansat o firmă ce produce și vinde bijuterii.

„În fotografiile promoționale ale companiei Malvensky Corporation SRL, Carmen Iohannis apare cu două bijuterii ce pot fi găsite pe site-ul oficial al companiei: un inel Monte Carlo, din aur alb de 18 kt, cu diamante albe, de 12.500 lei, și un colier Monaco, din aur alb de 18 kt, cu diamante albe, de 48.000 lei”, scrie G4Media.

Prima doamnă și președintele s-au aflat în ultimele două zile, 3 și 4 iunie, în Germania, unde Klaus Iohannis a primit două premii: Premiului Franz Werfel pentru Drepturile Omului și Premiul Civic German. De asemenea, președintele s-a întâlnit cu primarul din Dusseldorf.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img