Firea se ceartă printr-un comunicat cu criticii săi: Corul declarațiilor politicianiste exprimate de către opoziție

0

Comentariile negative la adresa Târgului de Paște organizat în Piața Constituției de către Primăria Capitalei fac parte din corul declarațiilor politicianiste exprimate de către opoziție, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei, transmis, duminică, AGERPRES.

Sursa citată menționează că evenimentul se află la a opta ediție și este dedicat tuturor bucureștenilor cu ocazia Sărbătorilor Pascale, intrarea fiind liberă.

„PMB și-a propus să promoveze cultura și valorile autentice românești în inima Capitalei, în preajma Sărbătorilor Pascale, iar tendința unora de a specula politic un astfel de eveniment, criticând doar de dragul de a critica, este pur și simplu o încercare de a prejudicia imaginea primarului general și, implicit, a instituției pe care Gabriela Firea o conduce”, precizează sursa citată.

Potrivit Primăriei Capitalei, în organizarea acestui eveniment sunt angrenați sute de oameni cu experiență, printre ei și „colaboratori cu realizări recunoscute în marile capitale ale lumii”.

Reprezentanții PMB precizează că decorul din Piața Constituției, „care a făcut obiectul unor comentarii răutăcioase”, este realizat de Dragoș Buhagiar, „scenograf de renume internațional”, membru al Uniunii Artiștilor Plastici și al UNITER.