spot_img
28.6 C
București
marți, septembrie 26, 2023
AcasăDezvaluiriFirea o acuză pe Carmen Dan pentru înregistrarea de pe terasă cu...

Firea o acuză pe Carmen Dan pentru înregistrarea de pe terasă cu prefectul

-

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a susţinut, sâmbătă, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, că episodul cu prefectul Capitalei, Smaranda Cliseru, abordată de un cetăţean şi înregistrată la o terasă, „a fost pus la cale” de către ministrul Carmen Dan.

- Reclama -

„Am aflat şi îmi asum ce spun, că acel episod a fost pus la cale de doamna ministru, tocmai pentru a o defăima pe doamna prefect. O secretar[, o asistentă, consilieri, angajaţi care intenţionat au sunat-o pe doamna prefect. Acel domn a chemat-o la terasă, l-au sunat pe acel cetăţean. A fost totul foarte bizar, pentru că i s-a indicat şi unde să meargă. A fost foarte ciudat”, a susținut Gabriela Firea conform News.ro.

Întrebată care ar fi fost scopul, primarul Capitalei a răspuns: „Pentru a o defăima pe domna prefect şi pe mine”.

”Doamna ministru nu a răspuns celor afirmate de mine deloc. A venit cu nişte xeroxuri însemnând mesaje pe SMS, pe Whatsapp între dna prefect şi un secretar de stat. Am întrebat-o pe faţă dacă ne spionează, dacă ne ascultă convorbirile, dacă ştie ce vorbim pe mesaje. Nu mi se pare normal într-un comitet executiv să vii ca argumentaţie cu tot felul de aspecte derizorii, aspecte personale, mesaje printate de pe Whatsapp, nişte discuţii personale între prefect şi un domn din MAI, legat de proteste, de acţiuni”, a spus Gabriela Firea.

Ea susţine că i-a atras atenţia ministrului de Interne că astfel de discuţii nu ar trebui să aibă într-un for politic.

”Confirmând că are o problemă personală cu mine şi cu dna prefect, a proferat tot felul de lucruri neadevărate, a jignit-o, a făcut atacuri directe la competenţele profesionale ale dnei prefect, deci a continuat tot şirul de acuzaţii indirecte pe care le-a făcut până acum prin faptul că în toate apariţiile publice a ţinut să sublinieze că nu domnia sa, ci prefectul a fost cel care a dat ordinul de intervenţie. A venit foarte pregătită. M-a surprins”, a adăugat Firea.

Prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, o apropiată a Gabrielei Firea, a fost abordată la o terasă din Bucureşti de un cetăţean care i-a cerut să iasă public şi să spună că ministrul de Interne, Carmen Dan, şi liderul PSD, Liviu Dragnea, mint cu privire la intervenţia Jandarmeriei la protestul din 10 august. În replică, prefectul a afirmat că ea a spus acest lucru şi i-a cerut cetăţeanului să meargă şi să le întrebe pe persoanele vinovate, deoarece ea este nevinovată.
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img