spot_img
4.2 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăAnalizeFirea: Decizia CAB este definitivă, dar nu irevocabilă

Firea: Decizia CAB este definitivă, dar nu irevocabilă

-

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susţine că decizia Curţii de Apel Bucureşti (CAB) care ar anula hotărârile de înfiinţare a Companiilor Municipale nu este irevocabilă, ci definitivă, şi spune că aceste societăţi funcţionează şi vor funcţiona în continuare.

- Reclama -

Primarul general, Gabriela Firea, s-a întâlnit cu reprezentanţii tuturor companiilor care fac parte din Holdingul Municipal pentru a discuta cu ei despre decizia Curţii de Apel Bucureşti, care ar anula hotărârile de înfiinţare a companiilor municipale.

„Am organizat această întâlnire pentru că toţi cei care conduc destinul companiilor municipale şi-au exprimat preocuparea faţă de decizia Curţii de Apel, fiind îngrijoraţi atât pentru sutele de angajaţi pe care îi au în subordine cât şi pentru situaţia lucrărilor de utilităţi publice pe care le desfăşoară. Doresc să ii asigur încă o dată pe cei peste 3.000 de angajaţi că societăţile municipale sunt legale şi funcţionale 100%, există căi excepţionale de atac a acestei decizii, hotărârea fiind definitivă dar şi nu irevocabilă”, a transmis, miercuri, Gabriela Firea, printr-un comunicat de presă.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img