spot_img
12.5 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăAnalizeFinul lui Liviu Dragnea de ziua națională cu mâna pe fundul Principesei...

Finul lui Liviu Dragnea de ziua națională cu mâna pe fundul Principesei Maria: A SCOS ȘI LIMBA

-

Primarul PSD din Bușteni a fost surprins de Ziua Națională cu mâna pe fundul Principesei Maria, fiica cea mai mică a Regelui MIhai.  Evenimentul a avut loc când trenul regal a ajuns la Bușteni, transmite B1.

Emanoil Savin se află la al patrulea mandat de primar al orașului Bușteni și este candidat al PSD pentru Parlament în Prahova. El este finul liderului PSD, Liviu Dragnea, și este implicat în multe afaceri controversate dezvăluite de FLUX 24.

- Advertisement -

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/ Dragnea îi face parlamentari PSD pe șoferul și finul cu afaceri cu rușii: Un deces suspect și un castel

212119Un alt gest stângace și ieșit din protocol a avut și când Principesa Margareta a primit un pachet de flori din partea unei fetițe îmbrăcate în costum popular. Primarul din Bușteni a găsit de cuviinţă să scoată limba.

- Advertisement -

De-a lungul vremii a fost fotografiat la chermeze organizate la cabanele din Buşteni, în cinstea unor vedete, alături de lăutari, dar şi de personalităţi controversate, dar şi alături de oameni de cultură ai României. Pe mulți dintre aceștia i-a făcut cetăţeni de onoare ai Buşteniului, titlu venit la pachet cu câte o parcelă de teren situată într-o zonă scumpă din Buşteni, unde un metru pătrat de pământ costă peste 250 de euro, scrie adevarul.ro.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img