spot_img
17 C
București
marți, septembrie 27, 2022
AcasăDezvaluiriFilmarea cu bătăia în care ar fi fost implicat mâna dreaptă a...

Filmarea cu bătăia în care ar fi fost implicat mâna dreaptă a lui Gabriel Oprea

-

- Reclama -

Fostul deputat UNPR și PMP Nuțu Fonta a lovit cu pumnul un om de afaceri din Borsa, scrie pe blogul său jurnalistul maramureșean Vasile Dale.

Fonta este considerat un apropiat al lui Gabriel Oprea, fiica sa fiind cununată de fostul ministru de interne.

Actualmente este secretar general al UNPR.

Jurnalistul Dale susține că imaginile video ar demonstra că Fonta l-a lovit pe omul de afaceri cu toate că a negat altercația.

 

Fostul deputat a negat vehement faptul ca ar fi lovit pe cineva cu pumnul. Declaratia a facut-o pentru stiripesurse.ro. Doar ca noi am intrat in posesia imaginilor inregistrate de o camera de supraveghere din zona. Pe imagini se vede clar faptul ca la ora 20.05 fostul deputat il loveste pe omul de afaceri, care cade. Nu a cazut singur asa cum declara pentru presa centrala, fostul om de incredere al lui Oprea. Mai mult, imediat fostul deputat se face nevazut, susține Dale.

Nuţu Fonta a fost ales deputat PP-DD, mai apoi a trecut la UNPR și PMP și acum a revenit la UNPR. Fiica deputatului a fost cununată de fostul vicepremier şi ministru de interne, Gabriel Oprea, care a venit la nunta de la Borşa cu elicopterul Ministerului de Interne creînd un mare scandal, scria zbmm.ro.

paduriborsa

Potrivit mărturiilor oamenilor din zonă, Nuţu Fonta ar fi pus mâna pe mai mult de 200 de hectare de pădure. O parte din terenuri au ajuns apoi la clanul Butanu condus de fraţii Grigore şi Toader Timiş din Borşa.

Pădurile care au ajuns la Nuţu Fonta şi la clanul Butanu aparţin însă în realitate altor persoane în baza unor decizii definitive ale justiţiei.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...