spot_img
8 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
AcasăDezvaluiriFiliera pro căsătorii homosexuale din România. NUMELE ȘI CONEXIUNILE

Filiera pro căsătorii homosexuale din România. NUMELE ȘI CONEXIUNILE

-

Ia sa-mi spuneti daca vedeti aici niste asemanari: in Croatia in 2013 o petitie semnata de 700.000 cetateni a dus la organizarea unui referendum de amendare a constitutiei prin introducerea prevederii explicite cu casatoria intre „un barbat si o femeie”.Strangerea de semnaturi a fost facuta de o Coalitie pentru Familie (!) ajutata din spate cu resurse de controversata retea catolica internationala Opus Dei. Printre promotorii votului „da” s-au numarat liderii partidului nationalist-conservator Hrast, iar in sustinerea logistica a efortului (petitie, lobby in parlament si campanie de vot) au fost implicate discret retele neoprotestante din SUA precum Liberty Council, cu mare experinta in advocacy global pentru legislatie anti-gay, anti-avort si anti-evolutionism. Acestia stiu sa se adreseze si altui public decat babele bisericoase si asa se ajunge sa ai grupuri importante din industria de PR, lideri de opinie si tineret atrase catre cauza conservatoare. Minus Opus Dei, e fix ca la noi, scrie pe facebook Sorin Ioniță, cunoscut ONG-ist și susținător al căsătoriilor gay.

- Reclama -

Ioniță apare pe celebra listă a ONG-urilor din România finanțate de George Soros și stânga americană.

George Soros susține în ultimii ani prin fundațiile sale două teme cheie: căsătoriile homosexuale și primirea migranților musulmani în Europa.

Căsătoriile homosexuale sunt susținute în România în mare parte de organizațiile finanțate de George Soros.

Ca de altfel și migrația musulmanilor.

Organizațiile care s-au adresat CCR recomandând respingerea proiectului cetățenesc al Coaliției pentru Familie împotriva căsătoriilor homosexuale sunt: Centrul pentru Resurse Juridice, Societatea Academică din România, Institutul pentru Politici Publice, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Centrul Parteneriat pentru Egalitate, Fundația Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună”, Centrul pentru Inovare Publică, Asociația ActiveWatch, Centrul Euroregional pentru Inițiative Publice, Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen: FILIA, Asociația Funky Citizens, Asociația Română Anti-SIDA, Centrul de Resurse pentru Participare Publică, Fundația PACT, Centrul de Studii Juridice și Drepturile Omului, Asociația E-Romnja (Asociația pentru Promovarea Drepturilor Femeilor Rome), Fundația Romanian Angel Appeal, Asociația FRONT, Asociația Expert Forum, Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități, Asociația Umanistă Română, Asociația Secular-Umanistă din România, Centrul Romilor pentru Intervenție Socială și Studii – Romani CRISS, dar și Asociația Accept.

Marea majoritate a ONG-urilor mai sus menționate sunt finanțate de Soros și fac parte și din propaganda pro DNA.

CITIȚI ȘI:Lista ONG-urilor care sușțin căsătoriile homosexuale/ Legăturile cu Nicușor Dan și Monica Macovei

Societatea Academică din România este condusă de Alina Mungiu Pippidi. Consiliu Director este format din

   • Aurora Liiceanu (Cercetător principal, Institutul de Criminologie, București)
   • Anca Harasim (Director executiv, AmCham România)
   • Alina Mungiu Pippidi (Profesor, Hertie School of Governance și Director al European Research Centre for Anti-Corruption and State-Building, Berlin)
   • Sorin Paveliu (Conferențiar universitar dr., Catedra de Farmacologie, Universitatea “Titu Maiorescu”, București)

Mădălina Doroftei (Asistent universitar, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, Academia de Studii Economice, Bucureşti)

matei-paun-nicusor-dan-usbMatei Păun este membru al Comitetului Director al Fundației PACT. Păun a fost șeful de campanie al lui Nicușor Dan și omul cheie din USR.

sorin_ionitaDin Expert Forum  fac parte: Laura Ștefan, Sorin Ioniță și Ana Otilia Nuțu.

image-2010-09-29-7869792-70-laura-stefanLaura Ștefan a devenit cunoscută ca expert anticorupție, iar Sorin Ioniță ca susținător al Monicăi Macovei.

Din Asociația Funky Citizens fac parte Codru Vrabie și Elena Calistru. Vrabie apare în mai multe acțiuni alături de Monica Macovei și Nicușor Dan.

carton-adrian-moraruInstitutul pentru Politici Publice este condus de Elena Tudose și Adrian Moraru.

Ionuț Sibian este Directorul Executiv al Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile.

image-2009-02-12-5412317-70-ionut-sibianSibian este fondator al Euroactiv, portal parte a grupului Hotnews.

Asociația ActiveWatch este condusă de fostul jurnalist Mircea Toma de la Academia Cațavencu.

mircea-tomaCentrul de Resurse pentru Participare Publică este condus de Oana Preda.

CE A SCRIS FLUX 24 DESPRE FILIERA ASPEN:

Pe o listă a organizațiilor finanțate de miliardul american George Soros publicată în presa americană apare un nume cheie: Aspen Institute. Filiala din România este condusă de fostul lider PSD, Mircea Geoană, fost ministru de externe și fost ambasador în SUA.

De această filieră a lui George Soros nu s-a vorbit până acum în România, numele dezvăluite în media românească mergând doar spre societatea civilă.

De data aceasta dezvăluirile sunt explozive.

Informațiile publice din acest caz indică că cel puțin două bănci cheie străine din România sunt conduse de oameni aflați în relații cu George Soros.

Din schemă face parte si CEO-ul OMV PETROM, Mariana Gheorghe.

bord1i

POSTAREA INTEGRALĂ A LUI SORIN IONIȚĂ:

Ia sa-mi spuneti daca vedeti aici niste asemanari: in Croatia in 2013 o petitie semnata de 700.000 cetateni a dus la organizarea unui referendum de amendare a constitutiei prin introducerea prevederii explicite cu casatoria intre „un barbat si o femeie”.
Strangerea de semnaturi a fost facuta de o Coalitie pentru Familie (!) ajutata din spate cu resurse de controversata retea catolica internationala Opus Dei. Printre promotorii votului „da” s-au numarat liderii partidului nationalist-conservator Hrast, iar in sustinerea logistica a efortului (petitie, lobby in parlament si campanie de vot) au fost implicate discret retele neoprotestante din SUA precum Liberty Council, cu mare experinta in advocacy global pentru legislatie anti-gay, anti-avort si anti-evolutionism. Acestia stiu sa se adreseze si altui public decat babele bisericoase si asa se ajunge sa ai grupuri importante din industria de PR, lideri de opinie si tineret atrase catre cauza conservatoare.
Minus Opus Dei, e fix ca la noi. Nu vi se pare ca in timp ce tribalistii romani si PSD se lupta cu fantoma lui Soros, alte retele multinationale sunt de fapt mult mai eficace in a influenta viata publica?
Personal n-am o problema daca Biserica Ortodoxa Romana si-a dat mana cu finanta baptista din SUA si foloseste resurse externe pentru a promova acest referendum, treaba nu e ilegala, chiar ma bucur sa vad asa cooperare ecumenica.
Dar macar s-o recunoasca deschis, ca sa stim cine pe ce picior joaca: nu poti sa fii azi nationalist la gargara pasunista si maine globalist discret la cascaval; sau sa tolerezi calugari-guru prin manastiri in nordul Moldovei care indeamna lumea la anti-occidentalism si atitudini pro-Rusia, in vreme ce ierarhia face politica si business de multinationala.
Si cum „presa de investigatie” si parlamentarii talibani PSD stiu sa sara imediat pe ONGuri sa le caute la bugete (oricum publice pe web), poate ne spun si in cazul asta despre ce sume e vorba. Granturile pentru societatea deschisa le stim – hai baieti sa le vedem si pe alea pentru societatea inchisa.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img