Filiera Divei în chiloți de la Ministerul Sănătății

0
101

Sexy consiliera care va monitoriza spitalele regionale a fost propulsată în Ministerul Sănătății de fostul șef al DSP Iași, Lucian Indrei. Bun prieten cu ministrul Nelu Tătaru și susținut de politicianul Petrică Movilă, Indrei a lăsat ”moștenire” DSP-ul ieșean nevestei, iar el a fost numit șeful Direcției Resurse Umane din Ministerul Sănătății. Ajuns la București, Indrei o teleportează fără concurs pe cântăreața din Iași la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister, scrie Ziarul de Iași.

Movilă este deputat PMP.

Cântăreața fotomodel Codruța Elena Filip a fost înregistrată în Registrul General de Evidență a Salariaților (ReviSal) și i-a fost eliberată o legitimație de serviciu cu însemnele oficiale ale Guvernului României și ale Ministerului Sănătății cu semnătura lui Lucian Indrei, fostul șef DSP din Iași.

Lucian Indrei este șeful Direcției Resurse Umane din Ministerul Sănătății și prietenul ministrului Nelu Tătaru. Oficial, însă, ministrul susține că tânăra Codruța Elena Filip nu este angajata instituției conduse de ministrul Nelu Tătaru.

Tânăra Codruța Elena Filip a ajuns la 24 de ani cântăreață și fotomodel. A studiat Dreptul la Iași, acolo unde a absolvit facultatea și masteratul. Pe 5 august 2020, a susținut un interviu de angajare pe funcția de consilier debutant, fără concurs, la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister.

Interviul a fost susținut în baza Ordinului de Ministru nr.905/26.05.2020, semnat de ministrul Nelu Tătaru, prin care s-a aprobat „metodologia de ocupare, fără concurs, a posturilor vacante din cadrul Ministerului Sănătăţii, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art.11 din Legea nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 din 26.05.2020”.

În urma interviului, Codruța Elena Filip a fost declarată admisă cu punctajul 89,33. Contractul de angajare pe perioadă determinată a fost trimis la semnat în data de 15 august 2020. „După ce a fost ștampilat și semnat de toate direcțiile, contractul a fost trimis la ministru. A fost trimis la cabinetul ministrului pe 31 august 2020”, spun sursele Newsweek România.