spot_img
-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăMehedințiFestivalul Viei și Vinului din Vânju Mare

Festivalul Viei și Vinului din Vânju Mare

-

În cea de-a doua seară a Festivalul Viei și Vinului din Vânju Mare, au fost desemnați câștigătorii celei de-a XXXII-a ediții, tineri care prin vocile lor, duc mai departe povestea folclorului din Mehedinți.

- Reclama -

Un loc important în cadrul evenimentului l-au avut costumele populare purtate cu mândrie și grație de interpretele care au urcat pe scena festivalului, astfel încât, juriul a decis să acorde un premiu pentru cel mai frumos costum popular Anei Maria Răduică.

Câștigătoarea Trofeului Festivalului este Medana Pîrjan, absolventă a Liceului de Artă “Ioan Ștefan Paulian” și proaspătă studentă.

Seara a continuat cu recitaluri apreciate de publicul numeros, prezent în Teatrul de Vară, Ionuț Tudorescu, Emilia Dorobanțu și Gelu Voicu. Evenimentul s-a încheiat cu un foc de artificii.

În cadrul galei laureaților, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, i-a felicitat pe concurenți și câștigători, dar și pe toți cei care au contribuit în organizarea evenimentului și ai făcut ca publicul din Vânju Mare și din localitățile învecinate, să se bucure de o ediție reușită: Primăria și Consiliul Local Vânju Mare și Centrul Cultural “Nichita Stănescu” din subordinea Consiliului Județean Mehedinți.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img