spot_img
30 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăMehedințiFESTIVALUL VETERANILOR TEATRELOR DE OPERAȚII SE VA DESFĂȘURA LA DROBETA TURNU SEVERIN...

FESTIVALUL VETERANILOR TEATRELOR DE OPERAȚII SE VA DESFĂȘURA LA DROBETA TURNU SEVERIN ÎN LUNA MAI

-

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat un acord de parteneriat între Consiliul Județean Mehedinți și Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități “Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir”, prin care susținem organizarea, la Drobeta Turnu Severin, a Festivalului Veteranilor Teatrelor de Operații.

“Un astfel de protocol de colaborare a semnat și viceprimarul Cristian Mură pentru ca împreună, Consiliul Județean și Primăria Drobeta Turnu Severin, să sprijinim evenimentul ce se va derula în perioada 26-28 mai 2023.

Festivalul se află la cea de-a III-a ediție și mă bucur că de această dată se va desfășura la noi în județ! Este un semn de respect pe care vrem să îl transmitem celor care au avut acțiuni în teatrele de operații și au reprezentat țara noastră cu demnitate și sacrificiu, chiar dacă, mulți dintre ei au avut de suferit, iar viața lor nu mai este la fel ca înaintea misiunilor militare!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img