spot_img
16 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăMehedințiFestivalul Național de Folclor "Ponoare, Ponoare"

Festivalul Național de Folclor „Ponoare, Ponoare”

-

Festivalul Național de Folclor “Ponoare, Ponoare” și-a desemnat duminică seara laureații. Președintele Consiliului Județean Mehedinti, Aladin Georgescu a înmânat marele premiu talentatei artiste Nicoleta Crisante, care, din aprecierile juriului și ale publicului numeros, are un viitor promițător în folclorul reprezentativ al zonei Oltenia.

- Reclama -

“Îi felicit pe toți câștigătorii și participanții Ediției a XVI-a a Festivalului Național de Folclor “Ponoare, Ponoare”, un concurs important în calendarul evenimentelor de profil și care, de la an la an, devine tot mai apreciat. Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Ponoarele și susținut de Consiliul Județean Mehedinți. Ne dorim ca valorile autentice să intre în conștiința celor tineri și să fie promovate de artiștii mehedințeni reprezentativi, iar astfel de evenimente sunt un prilej bun de a îmbina educația, cultura și folclorul și de ce nu, să ne bucure sufletele, nouă, celor care participăm în calitate de spectatori!Felicitări primarului comunei Ponoarele, Georgică Pătrașcu și tuturor celor care au pus umărul pentru ca ediția din acest an să fie una reușită, să strângă participanți din toată țara și spectatori din toată zona!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...