spot_img
17.7 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăMehedințiFestivalul „Bucurie în Mișcare” la Drobeta Turnu Severin

Festivalul „Bucurie în Mișcare” la Drobeta Turnu Severin

-

Festivalul „Bucurie în Mișcare” a ajuns anul acesta și la Drobeta-Turnu Severin. În cele două zile dedicate evenimentului, mii de oameni s-au adunat în zona pietonală Crișan acolo unde au luat parte la demonstrații de aikido, de karting, de skating, de dans, dar și antrenamente de kangoo jumps și ateliere.

- Reclama -

Ancuța Lădaru Bobocel, una dintre cele mai importante sportive ale orașului Drobeta Turnu Severin s-a alăturat anul acesta festivalului Bucurie în Mișcare, alături de alți 11 sportivi cu performanțe din România, care promovează mișcarea și un stil de viață sănătos. Ea este multiplă campioană națională, europeană și mondială, care a adunat de-alungul carierei sale, 87 de medalii de aur, obținute la Campionatele Naționale, 16 medalii de aur, argint și bronz la Campionatele Europene de Juniori, Tineret și Seniori în proba de 3000m obstacole și cross country.

Mișcarea este vitală pentru tineri, eu m-am conectat cu sportul din copilărie, de la vârsta de 10 ani până la 14 ani am practicat handabal și am văzut cât este de important să te conectezi cu sportul de la vârste fragede. Datorită sportului am cunoscut lumea în cei 22 de ani de carieră, cred că este un motiv puternic pentru ca tinerii să se apropie de sport,” a transmis Ancuța Bobocel

Bucurie în Mișcare, cel mai amplu program de promovare al sportului de masă din România, împlinește în 2023, 11 ani de activitate. Este pentru prima dată când orașul Drobeta-Turnu Severin este inclus în rândul participanților la acest festival național. 

Ne bucurăm că orașul nostru a fost inclus pe lista celor participante la acest festival. Este important să promovăm toate activitățile care implică sport, mișcare, mai ales în aer liber și mai ales dacă vorbim despre implicarea tinerilor în astfel de proiecte. Anul acesta organizăm și noi cea de-a treia ediție a Crosului Severinului, la fel, un eveniment prin care promovăm mișcarea și îi încurajăm pe severinenii de toate vârstele, să ni se alăture,” spune Marius Screciu, primarul Severinului

Festivalul Bucurie în Mișcare a avut loc între 20 și 21 mai, în Drobeta-Turnu Severin și alte 11 orașe din toată țara.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img