spot_img
23.2 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăMehedințiFESTIVALUL BERII ÎN COMUNITATEA CEHĂ DIN MEHEDINȚI

FESTIVALUL BERII ÎN COMUNITATEA CEHĂ DIN MEHEDINȚI

-

Eibenthal din județul Mehedinți a găzduit prima ediție a Festivalului Berii, un eveniment care cuprinde atât momente artistice susținute de trupe locale, cât și activități de divertisment, apreciata bere cehă și specialități culinare specifice.
La invitația comunității cehe, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la eveniment, alături de parlamentarii Liviu Mazilu, Alin Chirilă, Cornel Folescu și secretarul de stat Bogdan Simcea.

- Reclama -

“Festivalul ne-a oferit prilejul de a purta discuții cu parlamentarii cehi veniți la Eibenthal, astfel că, din respect pentru ceea ce reprezintă această comunitate pentru județul Mehedinți, ambele părți ne-am manifestat intenția de a coopera.

Îi felicit pe organizatorii evenimentului și apreciez toate acțiunile pe care le întreprind, culturale sau de divertisment, care strâng oamenii laolaltă în minunata zonă a Clisurii Dunării și prin intermediul cărora vizitatorii cehi cunosc județul Mehedinți.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

La eveniment au participat deputatul Martin Hajek, membru al comisiei Prietenii Banatului, deputatul Roman Belor, președintele al comisiei pentru cehii în afara granițelor și deputatul Miroslav Zborovsky, membru în comisia de buget.

Cei care vor să se bucure de “Eibenthal Beerfest” pot merge și duminică în satul din Clisura Dunării!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img