spot_img
23.6 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăAnalizeFemeie de serviciu îi face pedichiura unui șef din Primărie: DA, E...

Femeie de serviciu îi face pedichiura unui șef din Primărie: DA, E ADEVĂRAT

-

Marian Rotaru, directorul executiv al Direcției Publice de Patrimoniu (DPP) și administratorul noului stadion al celor de la Pandurii Târgu Jiu, a fost surprins într-o ipostază incredibilă chiar în sediul Primăriei. Site-ul scandaldegorj.ro a publicat o imagine în care una dintre femeile de serviciu de la primărie îi face pedichiura directorului DPP chiar în biroul acestuia! Marian Rotaru stă cu un picior într-un lighean roșu, în timp ce angajata sa se pregătește să treacă la treabă.

- Reclama -

UPDATE: Femeia de serviciu fotografiată în timp ce îi face pedichiura la birou şefului Direcţiei Publice de Patrimoniu, instituţie subordonată Primăriei Târgu-Jiu, a declarat, miercuri seara, pentru MEDIAFAX, că poza este adevărată. Femeia infirmă, astfel, varianta directorul Marian Rotaru, care a prezentat o altă variantă, spunând că a avut o luxaţie la un picior şi spune, în plus, că fotografia a fost făcută în urmă cu doi ani.„Practic, nu m-a obligat. Eu am lucrat acum vreo 14 ani în aşa ceva, de 12 ani lucrez în Patrimoniu şi a auzit că mă pricep. Văd că spune că i-am pus o faşă, dar nu e adevărat! Îi faceam o pedichiură. M-a rugat şi în final nu am avut ce să fac. I-am făcut. A fost singura dată. Aflase că mă pricep, de unde nu ştiu…Eu, care am şi nişte probleme de sănătate, o dată am fost luată cu salvarea de la serviciu, ne tot stresează, înjurături. Eu, oricum, am un Dumnezeu deasupra capului, o familie, doi copii şi eu nu am să mint niciodată. Acum, dacă o să fiu dată afară, o să fiu umilită, asta mi-a fost soarta, până aici s-a mers. Poza este de la început, când a venit dânsul, acum doi ani”, a mai precizat, pentru MEDIAFAX, femeia din Târgu-Jiu.

La începutul acestui an, o subalternă a lui Rotaru a detaliat șefilor Primăriei Tg-Jiu, dar și altor instituții, comportamentul agresiv al directorului DPP, amenințările și jignirile la care a fost supusă o lungă perioadă.
După ce cazul a fost pasat de la o așa zisă ”comisie de etică” la comisia de cercetare disciplinară, aceasta a clasat speța.  Cu toate astea primarul Marcel Romanescu (n.red-PNL) l-a evaluat pe Rotaru cu calificativul ”bine”, așa că acesta a rămas la conducerea DPP și încasează, lunar, un salariu de 10.955 de lei, mai scrie presa locală.

Articolul precedentOLAF și Dragnea
Articolul următorOspătarul din Costa Rica
- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...