spot_img
4.2 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăSocialO femeie in carucior cu rotile trebuie sa dea bani Primariei pentru...

O femeie in carucior cu rotile trebuie sa dea bani Primariei pentru a nu fi condamnata la izolare

-

Aproximativ 50 RON plateste lunar o braileanca tintuita intr-un scaun cu rotile pentru a nu fi condamnata la izolare. Primaria ii cere chirie unei femei cu handicap pentru terenul din fata blocului, pe care aceasta a construit o rampa care sa o ajute sa iasa din imobil, scrie infobraila.ro.

- Reclama -

Conform contractului de inchiriere nr. 110/30058/2014, incheiat intre sotii Boabes si Municipiul Braila, reprezentat prin primarul Aurel Gabriel Simionescu, pretul inchirierii terenului in suprafata de 11,96 mp, destinat amenajarii unei rampe acces persoana cu handical locomotor, este de 3,88 RON/mp/luna, deci in total 46 RON/luna.

In contract se mentioneaza ca « plata chiriei se face cu anticipare de pe o luna pe alta, mai putin luna ianuarie care se va plati in cursul lunii ianuarie » si de asemenea ca daca aceasta clauza nu este respectata atunci, « fara somatie si fara interventia organelor judecatoresti », Paula ramane fara teren.

Rampa, care a costat 1000 RON, a fost finalizata la mijlocul lunii decembrie 2014, dupa 3 luni de la eliberarea certificatului de urbanism.
Pentru ca pe parcursul a 12 luni sa-si poata parasi locuinta, Paula Boabes trebuie sa plateasca Primariei putin peste 550 RON, deci mai mult decat pensia pe o luna.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img