spot_img
13 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăActualitateFemeia din scandalul cu sex care l-a înfundat pe primarul din Botoșani

Femeia din scandalul cu sex care l-a înfundat pe primarul din Botoșani

-

Cristina Geanina Hrițcu, botoșăneanca de la care a pornit scandalul de la Primăria Botoșani, care ajuns și pe mâna procurorilor DNA, s-a angajat în Primăria Botoșani în luna august 2021 după ce lucrase în Garanti Bank și în Banca Comercială Română.  Potrivit procurorilor anticorupție, tânăra ar fi primit subiectele pentru examenul organizat pe 26 august chiar de la primarul Cosmin Andrei, cu care- susțin anchetatorii- avea o relație apropiată, transmite Botoșani News.

De atunci și până astăzi, aceasta a lucrat în calitate de consilier clasa I, grad profesional superior in cadrul Compartimentului Urmarire, Încasare, Taxe, Impozite, Amenzi, aparținând Direcției de Impozite și Taxe Locale Botoșani din subordinea Primăriei.

- Advertisement -

„In ziua de 25.08.2021, suspectul ANDREI COSMIN-IONUT avand functia de primar al mun. Botosani,  i-a furnizat candidatei Hritcu Cristina-Geanina, cu care se afla in relatii apropiate, in mod direct, informatii nedestinate publicitatii, constand in variantele cu subiectele pentru proba scrisa, precum si extrasele din legi, reprezentand raspunsurile aferente subiectelor ce fusesera intocmite si propuse de catre membrii comisiei de concurs, organizat in data de 26.08.2021, pentru ocuparea unui post de consilier clasa I, grad profesional superior in cadrul Compartimentului Urmarire, Incasare, Taxe, Impozite, Amenzi, apartinand Directiei de Impozite si Taxe Locale Botosani din subordinea Primariei mun. Botosani, in scopul obtinerii de catre candidata, a unui folos necuvenit, constand in promovarea concursului, in conditii ilegale, folos pe care aceasta l-a si obtinut, fiind declarata admisa la concursul din 26.08.2021 si promovata pe postul de consilier clasa I”, se arată în rechizitoriul DNA.

La concursul la care a participat Cristina Geanina Hrițcu s-a mai înscris o a doua persoană, însă, din motive necunoscute, aceasta s-a retras și nu a mai participat la probele de concurs.

- Advertisement -

Soțul femeii, Cristian Hrițcu, își acuză soția de infidelitate, motivând că în perioada iulie 201- octombrie 2023 aceasta ar fi avut relații cu primarul Botoșaniului, iar acesta a fost motivul pentru care subiectele ar fi ajuns la ea înainte de susținerea examenului.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img