spot_img
24 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăFapt DiversFBI promite o recompensă de un milion de dolari pentru arestarea unui...

FBI promite o recompensă de un milion de dolari pentru arestarea unui hacker român

-

Biroul Federal pentru Investigaţii din SUA a pus la dispoziţie o recompensă de un milion de dolari (890.000 euro) pentru arestarea unui hacker român despre care există informaţii că s-ar ascunde în România, suspectul fiind pe locul doi în topul persoanelor căutate de FBI pentru astfel de infracţiuni, transmite Mediafax.

- Reclama -

Autorităţile federale americane promit recompense totale de 4,2 milioane de dolari pentru cei mai periculoşi cinci infractori cibernetici.

Cel mai căutat hacker este Evgheni Mihailovici Bogacev, un cetăţean rus pentru care FBI ar oferi trei milioane de dolari.

Pe locul doi în topul hackerilor căutaţi este un român, Nicolae P., relatează blogul cotidianului The Washington Post. Românul este acuzat că a păcălit clienţi pe site-uri de vânzări auto, unde posta anunţuri cu maşini care nici măcar nu existau în realitate. Românul şi complicii săi ar fi obţinut prin această metodă infracţională venituri de trei milioane de dolari.

FBI suspectează că Nicolae P. se ascunde în România, oferind pentru capturarea lui o recompensă de un milion de dolari.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...