spot_img
9.5 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăArmataFazanul jumulit de la PSD

Fazanul jumulit de la PSD

-

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni seară la Realitatea TV, că „papagalul zilei”, după CEx este Mihai Fifor, care a stat „ca un fazan jumulit” şi după ce şi-a dat demisia de la Ministerul Apărării a acceptat ca Liviu Dragnea să îl propună şef interimar al Consiliului Naţional al PSD.

„Papagalul zilei astăzi (luni -n.r.) este Fifor. Să stai ca un fazan jumulit, împuşcat dar nu prea tare, să accepţi să te pună Dragnea preşedinte peste o entitate care nu mai funcţionează. El o să zică <<nu, nu m-a dat afară Dragnea, mi-am dat demisia demn>>. L-au ţinut ca pe un fazan jumulit de pene, ca apoi să stea lângă Dragnea. E ca într-o haită. Nu ştiu dacă aţi observat, dar Dragnea e ca la vânătoare. Şi a transformat partidul în mistreţi, vulturi, etc. Mistreţii sunt baroni locali. Bădălău nu are treabă cu economia. Poate un pic cu agricultura. Bădălău e şi cercetat pentru evaziunea fiscală cu câteva firme din zona agriculturii”, a afirmat Ludovic Orban, luni seară la Realitatea TV.

- Advertisement -

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, la finalul şedinţei de luni a Comitetului Executiv al PSD, că Mihai Fifor a decis să demisioneze din fruntea Ministerului Apărării.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img