spot_img
3.8 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăAnalizeFără Snickers și Mars în unele supermarketuri germane

Fără Snickers și Mars în unele supermarketuri germane

-

Compania alimentară Mars face pași drastici. Livrările tuturor produselor au fost suspendate. La Edeka și Rewe, multe rafturi sunt goale.
Penuria din magazinele germane se face simțită. În unele supermarketuri, rafturile pot rămâne goale în viitorul apropiat. Producătorul american de alimente a oprit livrările tuturor produselor sale către Rewe și Edeka. Compania cere prețuri mai mari de la comercianții germani de produse alimentare, dar aceștia nu vor să le plătească. Oprirea livrărilor vizează aproximativ 300 de produse din diverse sectoare, informează Bw24.de.

- Reclama -

300 de produse au fost afectate de suspendarea livrărilor. Pe lângă binecunoscutele batoane de ciocolată precum Snickers și Bounty, Mars are și numeroase alte produse alimentare, precum și articole de marcă din sectorul hranei pentru animale de companie, scrie Ziarul Românesc din Germania.

Prețurile în supermarketuri au crescut acum cu aproximativ 16,6 la sută față de anul trecut. Mars cere majorări de preț pentru a doua oară în acest an. Netto a publicat deja un slogan publicitar conflictual. Cu propoziția „Nu vrei prețuri lunare de pe Marte?” Atunci du-te la Netto!” discuția despre preț în industria alimentară este alimentată suplimentar.

Mars Group consideră că cererile de prețuri mai mari sunt rezonabile și necesare. Șeful firmei Mars, Carsten Simon, a declarat că măririle de preț sunt necesare din cauza creșterii costurilor. El a criticat refuzul dur al vânzătorilor, despre care a spus că este vizibil doar în Germania . Nu se știe cât va dura oprirea livrărilor de la Mars către Edeka și Rewe.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img