spot_img
31.1 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăDezvaluiriFamilia Iohannis, ATAC FURIBUND la judecătorii din Brașov: Invităm Înalta Curte să...

Familia Iohannis, ATAC FURIBUND la judecătorii din Brașov: Invităm Înalta Curte să constate

-

Invitam Inalta Curte sa constate ca, desi instantele din Brasov investite cu solutionarea cauzelor in care am fost implicati, timp de peste 10 ani, au manifestat, din motive pe care fie le-am negat, fie le-am ignorat, in mod constant o atitudine ostila subsemnatilor, se arată în cererea depusă de Carmen și Klaus Iohannis prin intermediul Casa de Avocatura Musat si Asociatii.

- Reclama -

Dupa ce le-a fost respins recursul in dosarul „Casa din Balcescu”, presedintele Romaniei si „prima doamna” au depus la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in data de 17 decembrie 2015, o cerere de stramutare a dosarului nr. 645/64/2015 avand ca obiect contestatia in anulare pe care intre timp, asa cum ne amintim, cei doi au formulat-o impotriva deciziei nr. 655/12.11.2015 prin care judecatoarele Anca Pirvulescu, Daniela Niculeasa si Codruta Voda de la Sectia civila a Curtii de Apel Brasov i-au obligat sa elibereze imobilul din strada Nicolae Balcescu 29, achizitionat in 1999 in baza unor acte de stare civila despre care se stia ca sunt false si dat apoi spre folosinta bancii austriece Raiffeisen pe o chirie anuala – potrivit mass-media – de zeci de mii de dolari. scrie Lumea Justiției.

- Advertisement -

Presiunea – atat directa, cat si indirecta – pe care a exercitat-o presa locala asupra judecatorilor Curtii de Apel Brasov, in contextul in care timp de peste 10 ani prin articolele publicate a conturat in mod sustinut in spatiul public (la care au acces si judecatorii) o imagine nefavorabila subsemnatilor, intr-un context general nefavorabil proprietarilor in disputele cu fostii chiriasi, este de natura sa influenteze opinia si constiinta judecatorilor investiti cu solutionarea contestatiei in anulare formulata in dosarul nr. 645/64/2015, aflat pe rolul Curtii de Apel Brasov”, mai acuză familia Iohanis.

In acest context, vizibil ostil subsemnatilor, dat si in considerarea argumentelor suplimentare ce urmeaza, apreciem ca este justificata temerea noastra in sensul ca opinia si constiinta judecatorilor investiti cu solutionarea contestatiei in anulare ce face obiectul dosarului nr. 645/64/2015 al Curtii de Apel Brasov si, pe cale de consecinta, solutia ce urmeaza a fi pronuntata sunt influentate chiar si la nivel de aparenta de presiunile create prin mediatizarea excesiva a litigiului, prin prisma calitatii subsemnatului, dar si a mizei si rezonantei sociale a litigiului, se mai afirmă în cererea depusă la ÎCCJ.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img